27. elokuuta 2014

Vieraslahjat häihin

Mietimme pitkään, mitä antaisimme vieraille muistoksi häistä. Yritimme keksiä lahjaa, joka olisi mahdollisimman monelle vieraalle mieleinen, mutta kun vieraita on vauvasta vaariin, on kaikkien miellyttäminen mahdotonta.

guest gift for wedding

Hääkaramellit tuntuivat hassulle vaihtoehdolle, kun häissä oli jo karkkibaari. Niinpä yritimmekin keksiä jotain muuta, mutta mikään idea ei innostanut ennen kuin löysimme Mandragoralta teapigs kokeilupakkaukset, jotka olivat niin ihania, että olivat ilman suurempia koristeitakin lahjaksi sopivia. Lisäsimme pakkauksiin vain hiukan paperinarua ja Mandragoran ohjeet jääteen valmistamiseen, jos jäätee vaikka maistuisi paremmin "ei-teenjuojille". Tagin reunat on koristeltu washiteipillä ja reikä naruja varten on tehty samalla Prymin pienellä purjerenkaalla kuin karkkibaarin tageissakin.

wedding guest gift for kids

Aikuiset saivat siis lahjaksi teetä (pakkaus per pariskunta), mutta lapsia halusimme muistaa jollain heille mieluisemmalla lahjalla. Pysyimme samassa juomateemassa ja hankimme lapsille pullot Herra Hakkaisen vadelmalimonaadia. Clas Ohlsonilta tarttui vielä mukaan söpöjä pillejä, joten pitihän nekin liittää mukaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti